Pangudarasa

Ajining dhiri punika saking kedaling lathi

Open source MLP/TrueHD decoder

Kabar kang banget nyenengake kanggo para pandemen audio decoding, FFmpeg ora suwe maneh bakal bisa decode MLP (=Meridian Lossless Packing) yaiku format file audio lossless sing digawe dening Meridian Audio, Ltd. Lossless iku tegese ora ana bagian kang ilang saka stream audio asline. MLP iku wis diakoni dadi standar kompresi lossless kanggo dvd-audio.

Dolby TrueHD (sing dienggo neng Blu Ray & HD-DVD ) iku uga nggunakake MLP.

Dipirsani ing kene

December 4, 2007 - Posted by | audio | , , ,

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: